Adobe Photoshop Elements 2024 - Win/Mac, Angol - Elektronikus licenc

    Adobe Photoshop Elements 2024 - Win/Mac, Angol - Elektronikus licenc

    Adobe Photoshop Elements 2024 - Win/Mac, Angol - Elektronikus licenc

    Az Adobe Photoshop Elements 2024 a népszerű Photoshop fotószerkesztő szoftver kistestvére, amelynek kezelőfelülete és főbb funkciói nagyon hasonlóak a Photoshophoz, és a kezdő fotósok minden igényét kielégíti. Nincs előfizetés, a szoftver örökre a tied!

    Mennyiség

    Az Adobe Photoshop Elements 2024 a népszerű Photoshop fotószerkesztő szoftver kistestvére, amelynek kezelőfelülete és főbb funkciói nagyon hasonlóak a Photoshophoz, és a kezdő fotósok minden igényét kielégíti. Az intuitív kezelőfelülettel gyorsan és egyszerűen végezhetünk alapvető szerkesztéseket, mint a vágás, színkorrekció, és javítás. Az Elements 2024-ben a felhasználó dönti el, hogy a gyors (Quick), irányított (Guided) vagy a haladó (Expert) módban kívánja használni fotói szerkesztéséhez annak érdekében, hogy professzionális eredményt érjen el.  A szoftver új AI-alapú eszközei lehetővé teszik a háttér eltávolítását, az objektumok áthelyezését és a képek automatikus javítását. A Photoshop Elements 2024 része a fotósok közt méltán népszerű Camera RAW alkalmazás, amely lehetővé teszi a különféle kamerák nyers, nagy dinamikájú fájljainak szerkesztését.

    Ha a fényképezés mellett videózol is, akkor ajánljuk a Premiere Elements 2024-gyel kiegészített csomagot, amelyet a ez egyszerű és hatékony szerkeszési megoldásaival látványos videók állíthatók össze.

    Grafikai szoftver - Adobe Photoshop Elements 2024, kereskedelmi licenc, 1 eszközre telepíthető. A licenc egyéni felhasználók és cégek, szervezetek számára is megfelelő. Nincs előfizetés, a szoftvert a felhasználó időben korlátlanul tudja használni. A felhasználás hele Magyarország és az Európai Únió területe A licenc elektronikus, a megfelelő kulcsot a megrendelés után emailben küldünk a felhasználónak.  Oktatási intézmények, nonprofit szervezetek, vagy kormányzati és állami megrendelők egyedi árajánlatért forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz!

    Termék részletek

    Adatlap

    Termékcsalád
    Photoshop Elements 2024
    Verzió
    24
    Operációs rendszer
    Windows, Mac OS
    Nyelv
    Angol
    Terméktípus
    AOO License
    Felhasználók
    1 felhasználó
    Szint részletek
    1+
    Időtartam
    0 hónap
    Media
    N/A
    Pool
    Alkalmazás