Hírek

Szerkeszd könnyen és gyorsan a fotóidat a Photoshop Elements 2024-gyel

A Photoshop Elements 2024 megjelenésével számos új eszközhöz férhetünk hozzá, amelyek megkönnyítik a fotók szerkesztését, meggyorsítják a munkafolyamatot. Az alábbi cikken megtudhatod, hogyan szerkesztheted egyszerűen és gyorsan a fotóidat.

Adobe Photoshop vs. Photoshop Elements 2024 - Melyik a jobb választás számodra?

Az Adobe Photoshop és a Photoshop Elements 2024 két népszerű képszerkesztő szoftver, amelyek széles eszköztárának segítségével az elképzelésednek megfelelő változtatásokat hajthatsz végre fotóidon. Mindkét alkalmazás rendelkezik olyan eredményes és időtakarékos funkciókkal, amelyek az Adobe Sensei AI technológiáját használják. Segítségükkel tónus- és színkorrekciókat végezhetsz, eltávolíthatod a ködöt, simíthatod a bőrt és háttereket cserélhetsz. De vajon miben különbözik ez a két alkalmazás? Az alábbi cikkből megtudhatod!

Melyik Elements termék illik hozzád?

A Photoshop Elements, Premiere Elements termékeket külön-külön, illetve csomagban is meg lehet vásárolni. Az alábbi táblázatban összegyűjtöttük mikor melyiket érdemes választani, melyik opció passzol hozzád. 

Gyakori kérdések a Photoshop Elements-ről

Az alábbi cikkben összegyűjtöttük a Photoshop Elements 2024 kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és a hozzájuk tartozó válaszokat.

Újdonságok az Adobe Photoshop Elements 2024-ben

Az adobe Photoshop Elements 2024 megjelenésével számos új funkcióhoz férhetünk hozzá, amelyek nagyban megkönnyítik a fotók szerkesztését, és számos olyan lehetőséget tárnak fel, amelyek lehetővé teszik a kreativitás kiélését. De mik is ezek az újdonságok? Az alábbi cikkben ezeket szeretnénk bemutatni.

Megszűnik a Capture One Express

A Capture One bejelentette, hogy 2024. január 30-tól a Capture One Express megszűnik és nem lesz többé elérhető. A Capture One Express évek óta a fizetős verzió butított verziójaként a különféle RAW szerkesztő programok egyik ingyenes alternatívája volt, egészen mostanáig.

Megérkezett a webes Photoshop,  az online képszerkesztés varázslója

A webes Photoshop egy sokoldalú digitális képkezelő és tervezőalkalmazás, amelyet közvetlenül a böngészőből érhetünk el. A következőkben megismerjük, hogyan használható és miben különbözik az asztali változattól.

Az Adobe Firefly Generative AI mostantól már bárki számára elérhető

A hónapokig tartó nyilvános béta tesztelési periódus után után az Adobe hivatalosan is piacra dobta a Firefly nevű generatív mesterséges intelligencia (AI) technológiáját, azonban egy megkötéssel: a használathoz "generatív kreditek” szükségesek és a használatot ezzel szabályozzák.